(Senior) Corporate Recruiter - DATA & AI

Job description

Anchormen groeit en het goede nieuws is dat JIJ daarbij kan helpen! We zijn op zoek naar een energieke en ervaren corporate recruiter die het net even anders aanpakt dan alle andere recruiters. Bij Anchormen krijg je volop de ruimte om je eigen invulling te geven aan recruitment en vragen we juist hoe jij denkt onze groei te helpen verwezenlijken.


Als (Senior) Corporate Recruiter DATA & AI bij Anchormen zet jij je dagelijks in om nieuwe collega’s te werven. Onze teams zijn divers en jouw zoektocht naar nieuw Anchormen talent daarmee ook! Je gaat op zoek naar o.a. de best data- en software engineers, data scientisten, consultants en IT Architecten. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces: van sourcing, het opbouwen van talent pipelines, het screenen van kandidaten, het doen van interviews tot en met het doen van aanbiedingen en contractonderhandeling.

Jij coördineert het volledige proces in nauwe samenwerking met je interne stakeholders. Het leuke bij Anchormen is dat je interne stakeholders echt betrokken zijn bij het recruitment proces en samen met je collega’s zorg je ervoor dat kandidaten voor Anchormen kiezen.


Naast je dagelijkse recruitmentwerkzaamheden zet jij je in om ons recruitmentstrategie verder vorm te geven. Hierbij krijg je de ruimte om te werken aan strategische recruitment aspecten zoals employment branding, arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentdata, het bouwen van talentpools en het ontwikkelen van events. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je eigen ervaring en expertise in te zetten en je als (senior) corporate recruiter (nog) verder te ontwikkelen.


Wie zijn wij?

Wij zijn Anchormen, onderdeel van Eraneos Group. Onze ambitie is om impact te maken in de digitale wereld waarin we werken en leven. Of het nu gaat over innovatie, duurzaamheid, artificial intelligence, cyber security of welke andere uitdaging dan ook, onze consultants, data scientists en experts staan voor u klaar. Met bijna 1000 professionals verspreid over tien landen in Europa, Amerika en Azië, hebben we alle competenties en ervaring in huis die nodig zijn om wereldwijd toegevoegde waarde te leveren.


Ons Anchormen team bestaat uit meer dan 50 personen uit 14 verschillende landen. Zij werken graag bij ons vanwege de uitdagende projecten, de goede ontwikkelingsmogelijkheden en de fijne werksfeer. Onze cultuur laat zich omschrijven als ondernemend, plat van structuur, informeel en toegankelijk.

Job requirements

Je bent een enthousiast en proactief persoon met een sterke drive voor ontwikkeling en innovatie binnen het recruitment vak. Je hebt ervaring met het werven van schaarse IT-profielen of je hebt interesse om je te gaan verdiepen in de wereld van DATA & AI. Met passie en enthousiasme weet jij de mogelijkheden, sfeer en waarden van Anchormen goed over te brengen op kandidaten en je bent een inhoudelijke gesprekspartner voor interne stakeholders, je collega's en kandidaten. Je kunt goed schakelen tussen je verschillende werkzaamheden, hebt overtuigingskracht en je weet van aanpakken.


Om succesvol te zijn in deze rol, heb je daarnaast:
- Afgeronde HBO- of WO-diploma

- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring & je hebt interesse om je te gaan verdiepen in het DATA & AI portfolio van Anchormen

- Aantoonbare ervaring met het succesvol sourcen van IT-profielen op verschillende kanalen, waaronder LinkedIn Recruiter en andere online platforms, wordt gezien als een grote plus

- Ervaring met het opzetten en uitbouwen van talentpools voor schaarse doelgroepen

- Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal.


Wat bieden wij?

Om te beginnen een goede sfeer in een dynamisch, gedreven en innovatief bedrijf! Wij geloven niet in micro-management, maar geven onze mensen de vrijheid om zo optimaal te kunnen functioneren. Je komt te werken in het recruitment team samen met je andere Quint recruitment collega’s dat bestaat uit Naiyara (HR/Recruitment Manager) en Anna, Zoe & Eline. We hebben flinke groeiplannen voor het team dus kan je komend jaar nog meer leuke collega’s verwachten.


Daarnaast:

 • Een mooi salaris, afhankelijk van jouw kennis & ervaring
 • 25 vakantiedagen o.b.v 40 fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract en de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband
 • Een collectieve winstdelingsregeling, afhankelijk van de winst van het bedrijf
 • Mobiliteitsvergoeding (reiskostenvergoeding per km of op basis van OV)
 • BYOD geldt voor laptop & telefoon, icm netto vergoedingsregeling
 • Goede pensioenregeling
 • Sportvergoeding van EUR 240 netto per jaar
 • Keuze uit verschillende opleidingen via onze eigen Quint Academy (in-house trainingen)
 • Volop mogelijkheden om door te stromen en te groeien binnen de organisatie
 • Goede werk – privé balans
 • Modern kantoor op IJburg, Amsterdam & in Amstelveen (per medio 2023 naar een nieuw kantoor in Amsterdam Zuid-Oost!)
 • Lekkere koffie en dagelijks vers fruit
 • Flexibele thuiswerkmogelijkheden


Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op! Wij vinden het leuk om te horen waarom je denkt dat je bij ons past. Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan gerust even met Eva (Interim Recruiter) 0638148354, zij vertelt je graag wat er zo leuk is aan het werken bij Anchormen!