Senior Corporate IT Recruiter

Job description

Als Corporate Recruiter zet jij je dagelijks in om de beste Data Engineers-, Software engineers- en Data Scientists voor ons team te werven. Je bent verantwoordelijk voor de volledige recruitment cyclus en begeleidt kandidaten in alle stappen van het proces. Van sourcing en het opbouwen van talent pipelines, het screenen van kandidaten, het doen van interviews tot en met contractonderhandeling en aanbieding. Jij coördineert het volledig proces in nauwe samenwerking met je interne stakeholders.

Naast je dagelijkse recruitmentwerkzaamheden, zet jij je in om ons recruitmentstrategie verder vorm te geven. Hierbij krijg je de ruimte om te werken aan strategische recruitment aspecten zoals employment branding, arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentdata, het bouwen van talentpools en het ontwikkelen van events. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je eigen ervaring en expertise in te zetten en je als corporate recruiter verder te ontwikkelen!


Wie zijn wij?

Wij zijn Anchormen, data activators. Onze collega’s in Artificial Intelligence, Machine Learning en (Data) Engineering bouwen innovatieve technische data oplossingen voor onze klanten. Anchormen is onderdeel van de Quint Group, een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf gericht op Digitale Transformatie.

Ons Anchormen team bestaat uit 50 personen uit 14 verschillende landen. Zij werken graag bij ons vanwege de uitdagende projecten, de goede ontwikkelingsmogelijkheden en de fijne werksfeer. Onze cultuur laat zich omschrijven als ondernemend, plat van structuur, informeel en toegankelijk.

Job requirements

Je bent een enthousiast, proactief persoon met een sterke drive voor ontwikkeling en innovatie binnen het recruitment vak. Het werven van schaarse IT profielen is voor jou niet nieuw en je hebt goede kennis van het huidige IT landschap. Met passie weet jij de mogelijkheden, sfeer en waarden van Anchormen goed over te brengen op kandidaten en je bent een inhoudelijke gesprekspartner voor interne stakeholders, directe collega's en kandidaten. Je kunt goed schakelen tussen je verschillende werkzaamheden, hebt overtuigingskracht en je weet van aanpakken.Om succes te zijn in deze rol, heb je daarnaast:

- Afgeronde HBO of WO diploma;

- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar binnen IT recruitment;

- Aantoonbare ervaring met het succesvol sourcen van developers op verschillende kanalen, waaronder LinkedIn Recruiter;

- Ervaring met het opzetten en uitbouwen van talentpools voor schaarse doelgroepen

- Goede beheersing van de Engelse taal.


Wat bieden wij?

Om te beginnen een topsfeer in een dynamisch, gedreven en innovatief bedrijf! Wij geloven niet in micro-management, maar geven onze mensen de vrijheid om optimaal te functioneren. Je komt te werken in het HR team, dat bestaat uit Naiyara (HR-Manager) en Anne (HR officer).


Daarnaast:

  • Een mooi salaris, afhankelijk van jouw ervaring tot nu toe
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v 40 fulltime dienstverband
  • Een jaarcontract en de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband
  • Een bonusregeling afhankelijk van onze winst
  • Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop
  • Pensioenregeling
  • Goede werk – privé balans
  • Hip kantoor op IJburg, Amsterdam
  • Topkoffie en dagelijks vers fruit
  • Thuiswerkmogelijkheden


Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op! Wij horen graag waarom je denkt dat je bij ons past. Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan gerust even met Naiyara ( HR Manager) 06-1378 8782.