Senior Corporate IT Recruiter

Job description

Anchormen groeit en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren IT recruiter!

 

Dit ga je doen bij Anchormen

Als Corporate Recruiter bij Anchormen werk je samen met je collega IT recruiters om de beste Data Engineers, Software engineers en Data Scientists te werven. Het recruiting team bestaat momenteel uit 2 ervaren recruiters en om de verdere groei van Anchormen mogelijk te maken, zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

 

In je dagelijks werk ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces: van de sourcing en het opbouwen van talent pipelines, het screenen van kandidaten, tot en met contractonderhandeling en ondertekening. Daarbij houd je nauw contact met de hiring managers. Je begeleidt de kandidaten in alle stappen van het wervings- en selectieproces, zodat zij succesvol starten bij Anchormen. Je bent een goede inhoudelijke gesprekspartner voor interne stakeholders, directe collega’s en sollicitanten. Naast de inhoud en het begeleiden van het proces, kun je met passie de mogelijkheden, sfeer en waarden van Anchormen overbrengen op kandidaten.

 

Bij Anchormen krijg je bovendien de ruimte om de recruitmentstrategie verder te ontwikkelen en wij horen graag jouw input in het kader van talentmapping en gerichte recruitmentcampagnes. Ons recruitmentteam is actief op events en regelmatig organiseert Anchormen technische MeetUps waar we je hulp goed kunnen gebruiken. Je krijgt van ons veel vrijheid om je eigen ervaring en expertise in te zetten en je als corporate recruiter verder te ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Anchormen, een Data Consultancy bedrijf dat actief is binnen het Data Engineering, Software Engineering en Data Science & A.I domein. De bijna 70 gepassioneerde collega’s hebben meer dan 15 nationaliteiten en werken graag bij Anchormen vanwege de innovatieve projecten, de goede ontwikkelingsmogelijkheden en de fijne werksfeer. Onze cultuur laat zich omschrijven als ondernemend, plat van structuur, informeel en toegankelijk. Aan jou de taak om dit zo goed mogelijk over te brengen bij potentiële nieuwe collega’s. 

Job requirements

Wie ben jij?

Om succes te hebben in deze rol, heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen de IT recruitment. Het werven van schaarse IT profielen is voor jou niet nieuw en je hebt goede kennis van het huidige IT landschap. Verder heb je aantoonbare ervaring met het proactief sourcen van developers op verschillende kanalen, waaronder LinkedIn Recruiter, en met het opbouwen van talent pipelines. Ervaring met een ATS systeem is een pre, bij Anchormen maken we gebruik van Recruitee. Je bent communicatief sterk, hebt de passie om kandidaten enthousiast te maken en een sterke drive voor ontwikkeling en innovatie binnen het recruitmentvak.

 

Wij zoeken een resultaat- en kwaliteitgedreven collega, die graag samenwerkt en met het huidige team het recruitmentproces binnen Anchormen de komende jaren verder wil optimaliseren. Je voelt je in gesprekken op je gemak in zowel het Nederlands als het Engels. Verder vinden we het belangrijk dat je minimaal 32 uur beschikbaar bent.


Wat bieden wij?

Om te beginnen een topsfeer in een dynamisch, gedreven, innovatief bedrijf!  Check hier voor een impressie van je toekomstige collega's. Je komt te werken in een team met ervaren recruiters met veel passie voor hun vak. Daarnaast staat iedereen binnen Anchormen open voor initiatieven. Wij geloven niet in micro-management, maar geven onze mensen de vrijheid om optimaal te functioneren. Hard werken hoort daar natuurlijk ook bij – maar wel met veel plezier!


Daarnaast:

  • Een mooi salaris, afhankelijk van jouw ervaring tot nu toe
  • Een bonusregeling
  • Auto, telefoon en laptop
  • Pensioenregeling
  • Goede werk – privé balans
  • Hip kantoor op IJburg, Amsterdam
  • Topkoffie en vers fruit
  • Vrijdagmiddagborrels, leuke meet-ups en incompany events


Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op! Wij horen graag waarom je denkt dat je bij ons past. Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan gerust even met Naiyara van der Veen, 06-1378 8782.