Junior Project Manager

Job description

Anchormen groeit en daarom zijn we op zoek naar een Junior Project Manager die het team komt versterken. Ben jij een gedreven, gestructureerde Junior Project Manager met een commerciële mind-set? Dan is deze vacature je misschien wel op het lijf geschreven!


Wat ga je doen?

In jouw rol als Junior Project Manager zal je collega’s ondersteunen bij projecten voor onze klanten en ben je betrokken bij interne projecten. De collega’s van Engineering, Data Science en Consultancy worden vooral enthousiast van inhoudelijke uitdagingen bij de klant, jij excelleert in het helpen opzetten van een projectplan, het communiceren met stakeholders en het ondersteunen van je collega Project Managers. Jij zorgt voor een strakke planning, nauwkeurige opvolging bij je collega’s en ondersteunt bij de uitvoering van de projectplanning.

Als Junior Project Manager bij Anchormen werk je aan meerdere projecten tegelijk en weet je de projectteams te enthousiasmeren. Je stelt je graag op als een volwaardige gesprekspartner voor management en operations.


Wie zijn wij?

Wij zijn Anchormen, onderdeel van Eraneos Group. Onze ambitie is om impact te maken in de digitale wereld waarin we werken en leven. Of het nu gaat over innovatie, duurzaamheid, artificial intelligence, cyber security of welke andere uitdaging dan ook, onze consultants, data scientists en experts staan voor u klaar. Met bijna 1000 professionals verspreid over tien landen in Europa, Amerika en Azië, hebben we alle competenties en ervaring in huis die nodig zijn om wereldwijd toegevoegde waarde te leveren.


Ons Anchormen team bestaat uit meer dan 50 personen uit 14 verschillende landen. Zij werken graag bij ons vanwege de uitdagende projecten, de goede ontwikkelingsmogelijkheden en de fijne werksfeer. Onze cultuur laat zich omschrijven als ondernemend, plat van structuur, informeel en toegankelijk.


Job requirements

Wat breng jij?

We vinden het belangrijk dat je als een communicatief sterkte gesprekspartner voor interne stakeholders, directe collega's en klanten kan fungeren. Dat je goed kan schakelen tussen je verschillende werkzaamheden en je verschillende projecten. Ook bezit je overtuigingskracht, organisatorisch talent en je weet van aanpakken.

Veel van onze projecten zijn op basis van Agile/Scrum en we zijn op zoek naar een junior project manager die enige kennis en/of ervaring heeft met verschillende project methodieken. Affiniteit met software ontwikkeling en affiniteit met projecten op het gebied van Data Engineering, Data Science maakt dat je goed in deze rol past.


Om succesvol te zijn in deze rol, heb je daarnaast:

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding
 • 2+ jaar werkervaring waarbij je jouw organisatorisch talent hebt ontwikkeld
 • Je hebt ervaring met het ondersteunen van verschillende (complexe) projecten qua budget, planning en aanpak
 • Je bent een regelaar pur sang, je regelt je zaken netjes, brengt structuur en je steekt graag je handen uit de mouwen voor hands-on werk
 • Ervaring met Agile/ Scrum is een grote plus
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal vloeiend (zowel in woord als in geschrift)

Ben je tot slot nou ook nog eens die junior project manager die het leuk vindt om met een commerciële blik naar nieuwe mogelijkheden in de toekomst te kijken, dan zien we graag je CV tegemoet!


** Please note: we zijn op zoek naar Nederlandstalige kandidaten die woonachtig zijn in Nederland. 

Niet woonachtig in Nederland & spreek je geen Nederlands? Dan nemen we je sollicitatie niet in behandeling **


Wat bieden wij?

Om te beginnen een top sfeer in een dynamisch, gedreven en innovatief bedrijf! Wij geloven niet in micro-management, maar geven onze mensen de vrijheid om zo optimaal te kunnen functioneren. Je komt te werken in het Project Management team en samen zorgen jullie voor succesvolle projecten, tevreden klanten & collega’s.


Daarnaast:

 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis & ervaring 
 • 25 vakantiedagen o.b.v 40 fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband
 • Een bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop
 • Pensioenregeling
 • Goede werk – privé balans
 • Leuk & ruim kantoor op IJburg, Amsterdam
 • Lekkere koffie en dagelijks vers fruit


Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op! Wij horen graag waarom je denkt dat je bij ons past. Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan gerust even met  Eva (Interim Recruiter)  0638148354.